Surf til Tokyo? OL ser etter revolusjonerende disipliner

“Dette er neste skritt fremover for å vise vår nye, friske og veldig spennende tilnærming til spillprogrammet. Forslaget gjenspeiler også de spesielle innsats for å være attraktive for unge mennesker, “sa en talsmann for IOC Mark Adams.

Enten i løpet av sommeren 2016 i Rio, åstedet for de neste OL, vil avgjøre eventuelle revolusjonære tider er på farten. </P >

Oddsene til baseball, softball og karate er høye på grunn av arrangørens preferanser. Dette er et viktig poeng Agenda 2020: En som spiller verter kan logisk foreslå disiplin populær i sitt hjemland (som i Kina kan teoretisk pass og drage båt)

“Det virker som flere tiårs innsats betalte seg..Forhåpentligvis kan dette trinnet sporten vår blir enda mer interessert nye medlemmer, respekt for publikum og til tilfredsstillelse av oss alle, “skrev han på Federal nettstedet Jiri Bocek, leder av den tsjekkiske Association of karate.

Også begge spillene med balltre og ball i sikte den høye populariteten til baseball og softball spill i Japan med mer eller mindre regnet.

for den tsjekkiske sportsklatring da det var en drøm som går i oppfyllelse. “Vi er svært fornøyd, og det er en stor mulighet for oss: å skaffe og motivere flere unge idrettsutøvere, for å støtte eksisterende representanter, få nye muligheter”, sier Catherine Zelenkova av den tsjekkiske Mountaineering Association. “Klatring er en global sport og vårt mål er å bli en del av OL for å spille sikkert tilhører.Klatring er en naturlig menneskelig bevegelse, som passer for alle aldre. Utvikler ikke bare fysiske, men også psykiske evner og ferdigheter. ”

For klatrere, er det klart hvorfor ser ut mulig deltakelse med glede. Men de to gjenværende – skateboarding og surfing -. Det er bare en annen historie

Det er faktisk et enkelt spørsmål for dem er ikke OL for

En Jan Lankas, leder av den tsjekkiske Association of Skateboarding? er det klart: “det er ikke det. Skateboarding er et behov for å bli sett på som en livsstil, som er litt av en klisjé, men det er sant. Det er også en dedikert idrett utenfor, foregår på gata, på privat grunn, i garasjen…Det er vanskelig å si hvor mye konsernet skatere OL er gunstig, og hvilken prosentandel av ansvar.Og selvfølgelig er det en del som egentlig ikke betyr noe. ”

Lignende snøscootere har løst lignende dilemmaer. Med litt forenkling er dette en tvist om uavhengighet. handel; “OL er et stort tema, og hvis du spør ti skateboardere, får du ikke det samme svaret fra dem alle,” sier Lankaš. “Jeg tar det personlig som en utviklingsprosess. Noen mennesker i verden har jobbet med dette trinnet i forbindelse med store selskaper i flere år, og det er bare et spørsmål om tid. Selv om det hjalp og skadet noe, vil «skatere» fortsette å gjøre det de vil gjøre – og når de vil gjøre det. »Surfers er et spesifikt freelance-fellesskap.Lignende overveier kan også forventes for kvinner og menn som sliter med bølger på en annen “plank”. Den olympiske revolusjonen kan da slå essensen av deres sport. Det vil bli sett på mindre enn et år.