Tre starter, tre gevinster. Skara kronet vinterdronningen

Hennes traineer trener Tuma er nå potensielt den største stjernen neste sesong. Enten det etter mange år som den første mare klarer å vinne de klassiske Spring pris hoppene, får vi vite i åtte måneder.

Hans mest dyktige motstande tusenfryd referert Skara i hoved løpet av mandagens møte i Carlsbad på andre plass med sikkerhet to og halvparten av lengdene på mål. Erfaringene utlandet bidro til å plassere i topp tre Dame Van Winkle (jockey Murzabayev).

Ved starten av den 34.Mercedes-Benz Prisene vinter dronning mile race kategorien Oppført som har opprinnelse er historisk knyttet Carlsbad veddeløpsbanen, og det er til den lokale campus tilbake etter mer enn to tiår, innmelding av elleve elite hopper.

Den oppmerksomheten til spillere konkurrerte i de fleste importerte interessante deltakere tre innenlandske opprinnelig fra. Mulighet for å visualisere Tsjekkia avl hadde allerede vært seir Camille (jockey Verner), men selv hun ikke lede og endte opp i et felt av tapere. Diskret og ridning forbedret Nelia (jockey Chaloupka) kjørte sjuende.Datter Sun Shine Clare, vinner av Winter Queen 1997 Meerkat (jockette Havelkova) niende.

Den generelle partner i år var Mercedes-Benz, som er i ridning beveger lang tid, og nå sine aktiviteter . utvidet også i racing sport

pris Jockey Club CR

Interessant deltakere tilt pris Jockey Club CR , en to kilometer test ved grensesnitt I og II. kategori for 3-åringer og eldre mellomledere. Introdusert i det, blant annet skjulte Flame (jockey Verner), basert på vinner og franske jernbaner samt valedictorian fjorårets pris på Karlovy Vary.Allerede før løpet, han overbevisende til tross for at siste start fullførte bare to dager før United Chuchle. Han vant tilliten til en og en kvart lengder forkant av kronprinsen av den tsjekkiske Derby i fjor yrer Chipera (jockey Raja). Hit gikk tredje Dally (jockey Murzabayev), som er før start vare på spenning. Under rettssaken galopp kastet han jockey og mens ukontrollert kjører rundt banen.

Kjære gave jmeninám ga oss en seier i salen seks Belk Riverside multi mester Vaclav Janacek Prize Galopp Reporter.

Den siste perioden for dette spa sesongen gjorde hinder Pris gård hytte.Blant de ti første, seere likte å gjøre narr konsert Josef Vana Jr., som ledet rittet i 3700 meter etter en lang kamp i nakken til mål som den første vinneren av den tsjekkiske Derby 2011 Roches Crosse.