Argentinsk hagle eller midtbanespiller som har plaget Sparta. Hvem er APOEL?

Sparta vs APOEL Nicosia andre runde av den grunnleggende fasen av European League spilles på torsdag klokken 19.00.

Charalambidis er en av to spillere som husker kampen med Sparta i kvalifiseringen til Champions League i løpet av sommeren 2004.

elleve år siden Sparta dårlig fyrte opp, både dueller andre kvalifiserende runde da den unge mannen scoret tjuetre, men resultatet er 4: 3 avansert tsjekkiske laget. Sparta er det eneste vitnet Radoslav Kovac…

Målet ga den lille midtbane og fem år siden i Europa League kvalifisering i Jablonec. På den tiden, hele kypriotiske overrasket med hva gaming dominans Jablonec deaktivert.

Og to år senere sjokkerte Europa. Først vant han UEFA Champions League gruppe foran St. Petersburg, Porto og Shakhtar, i den åttende runden og banket Lyon falt til neste runde med Real Madrid.Forresten, siden 2009 klubben fem ganger i Champions League, Sparta bare i fjor da APOEL slått ut i kvalifiseringen.

På torsdag sommeren vil presentere et helt annet lag. Jeg Charalambidis har en annen rolle. I trettifire er kaptein, to uker siden i åpningen duell med Europa League mot Schalke (0: 3) Men gjorde at spillet ikke treffer

Fra dagens tropp spilte mot Jablonec bare Nektarios Alexandrou og bare et minutt i åpningskampen. . Ellers har APOEL i løpet av fem år forandret seg mye.

I tillegg Charalambidis og Alexandroua forble bare portugisisk ving Nuno Morais, en tidligere lagkamerat Cech ved Chelsea, som Kypros er allerede åtte år gammel. Flesteparten av de som deltok i eliminering av Jablonec han avsluttet en karriere.

I dagens APOEL, men noen kjente navn kan bli funnet.Når den bosniske forsvarer Semir Stilic tid siden tilhørte Lech Poznan i løpet av sommeren 2010 sluttet han seg til tredje kvalifiseringsrunde til Champions League mot Sparta nå.

Summer backup keeper Boy Watermann tolv år, fanget den nederlandske ligaen for Heerenveen, AZ Alkmaar og Eindhoven.

Erfarne brasilianske stopperen Carlao klatret seks år for Sochaux i toppen av den franske konkurranse.

trettito-spissen Fernando Cavenagh har fire kamper for den argentinske representasjon, for ti år siden var en teammate Radoslav Kovac fra Spartak Moskva, deretter Han spilte for Bordeaux, Mallorca, Villarreal.Engasjementet i Europa veksler med retur til hjemlandet, hvorfra han dro til Kypros i slutten av august. I det nye laget har Cavenaghi en anstendig balanse – han har scoret fem mål i fire ligakamp, ​​ikke bare i Schalke Cup-kampen (0: 3). Hva skal han gjøre på Sparta?