De sårede øker. Trenger du flere rugby menn og et lengre verdensmesterskap?

Det er faktisk hans team i en prekær posisjon etter den berømte seier regimet mot England måtte sende hjem en annen spiller, og hans generelle grunn av ulike alvorlige skader (kne, ankel, skulder) mangler i åtte menn.

Og på torsdag skal han kjempe mot Fiji – å regenerere Welsh hadde bare fire dager. “Jeg kan tydelig si at det er ikke nok.Vi visste hvor lenge pausene var, og vi måtte klare oss, “sa Gatland, som om rugbyen og den uberørte verden var gode. “Men hvem har lenge vært i vår sport, for å se hvor raskt øker sin fysiske og intensitet i spillet.”

Det er sant i andre fag, men på seks fot mill gutter ikke lenger er i stand til sprinten ytelse og også kaster for Fjendens land, alle skadet enda mer.

De walisiske herskere kunne fortelle hvordan de hadde innløst sine gevinster.Selv om rugby mesterskapet i fjor, og 44 dager denne fotball fjor ble “bare” 32, noen ganger opptredener kan bedra. Pure fire fridager mellom spill – som i Wales – var vanlig i fotball, mens både når det gjelder fysisk aktivitet ikke kan sammenlignes i det hele tatt.

Ikke rart leser en av de berømte idretts aforismer: “Som fotballspillere 90 minutter later skade, rugby-spillere bruker i kamp 80 minutter å late som om såret ikke”

kommentator for den britiske Guardian derfor dagbok av landet adoring rugby, sier at selv med dagens modell kan opprettholde minst en seks dagers pause mellom dueller og foreslår i stedet for fire grupper av fem å opprette fem grupper på fire.

innstiller også lurt på hvorvidt det er tilstrekkelig i topp 21. rugbyCentury 31-medlem roster (med Wales, ser det nå at, nei, fordi for de sårede må ringe på varamedlemmer).

Det også påpeker at enda større over hvilke waliserne var de japanske, som etter en sensasjonell seier over Sør-Afrika fikk bare 94 timer i en duell med Skottland – og det var mye å vite.

Rugby Championship med nesten syv uker utover, men hvem vet om du ikke har strekke.Og ikke bare på grunn av hensyn trener Gatland, kan faktisk være enda mer dagligdagse grunner.

Kanskje Ifølge daglig irske Times er rugby fans generelt rikere enn andre tilhengere av den omreisende for sport (også supermaktene i rugby rikere land på den sørlige halvkule pluss de britiske øyer), og dermed gi enda større potensial for profitt turisme .

Full lommebøker er absolutt alltid et pluss. Men jo lengre turneringen vil bli verdsatt av de involverte aktørene.