Det bemerkes at Jürgen Klopp

Denne sesongen har Liverpool full ordre med angrepslinjen, men det er alltid verdt å huske på muligheten for fremtiden. Dette er sannsynligvis hvorfor den “røde”, hvis du tror publikasjonene i pressen, er interessert i muligheten for å anskaffe Luka Jovic, som gjorde en røre i den nåværende Bundesliga-tegningen som en del av Eintracht Frankfurt. Serbiske fremover scoret 12 mål i 15 kamper, og tvingte nesten hele fotballen til å snakke om seg selv.

Det bemerkes at Jürgen Klopp vurderer opsjonen med Jovic som en utmerket investering i fremtiden. Tyskeren setter pris på scoring flair og en høy prosentandel av salget som er inneboende i det serbiske talentet, i håp om at i fremtiden vil denne spilleren være i stand til enda større fremgang. Men det er ikke et faktum at Jovic akkurat nå trenger Liverpool, men fordi Luke’s januar-overføring ikke ser så åpenbar ut. Er det den “røde” innløse sin kontrakt, men med det forbehold at han vil tre i kraft om sommeren.

Vanskeligheter for “Liverpool” i spørsmålet om å anskaffe Jovic kan legges til ved at Serbisk kontrakt eies av Benfica. “Eintracht” har også i leieavtalen med portugisisk foreskrevet mulighet til å kjøpe en fotballspiller for 12 millioner euro. Samtidig, i avtalen mellom Luka og Benfica, er det tilsynelatende en klausul, hvis størrelse er 40 millioner euro, noe som er en prioritet i tilfelle interesse for en tredjeparts spiller. Hvordan situasjonen vil slå i tilfelle starten av forhandlingene om overgangen til Jovic nå, vil det nesten ikke være noen som vil forplikte seg til selv å foreslå …

Torgan AZAR

5 spillere som kan styrke Liverpool i januar

Nåværende klubb: Borussia Mönchengladbach
Alder: 25 år gammel
Spillposisjon: Angrep midtbanespiller

Belgien tilbringer en flott sesong i Tyskland som en del av Gladbach Borussia. På konto av Torgan 9 mål og 6 assists i 17 kamper av mesterskapet. Det er ingen tilfeldighet at pressen kontinuerlig snakker om Azars mulige overføring til en mer toppklubb, og Liverpool kalles blant dem.