Det er en favoritt i veien. Pilsen og Liberec satt ut for European League

“ikke venter oss ikke lett, men jeg ser frem til mye. Det er på grunn av slike kamper vi spiller fotball, “sa Pilsen midtbane Jan Kopic før avreise

En Liberec keeper Tomáš Koubek sa:”. Vi har ikke ført til Marseille. Selv om vi er nå tapt for Plzen, men jeg tror at vi har makt. ”

Tsjekkia Cup representanter Begge konkurrerte lørdag i åttende runde av ligaen. Pilsen vant 2: 1, selv om Liberec ledet. Nå, selvfølgelig, begge lagene er bare interessert i torsdagens kamper i Europa League.

Plzeň fløy som leder av gruppen E, som i åpningskampen beseiret Dinamo Minsk 2 0.Torsdag kan ikke regne med midtbane Ondrej Vanek og spiss Jan Holenda som har skader.

Ekspedisjonen allerede mangler det motsatte, Daniel Kolar, som i de siste ukene utvinne fra et brudd i kinnbenet. Hvis de gjør det, så bare med spesiell vernemaske, som han produserte.

Plzeň venter det femte spillet i europeisk konkurranse mot spanske motstandere. I Barcelona i 2011, to ganger tapt med Atletico Madrid et år senere en won og en tapt

Verken Villarreal vil ikke være en lett motstander, selv om hans navn ikke har lyden og den første gruppespillkampen tapt. 1: 2 på lekeplassen Rapid Vienna.Faktisk, etter seks runder første spanske ligaen, foran Barcelona og Real Madrid!

“Det vil være interessant å spille mot teamleder i den spanske ligaen. Vi får se hvordan det blir, “tenkte Pilsen midtbane Milan Petržela. “Vi vil ønske å spille vår fotball, absolutt ikke fra bunnen til null. Vi ønsker å vise fine offensive fotball ”

Full satsing også fløy Liberec, som tapte åpningskampen 0. 1 Braga. Men i den hjemlige ligaen er det han gjør, og mister den tredje plassen på toppen av tabellen, bare to poeng.

Marseille er nøyaktig det motsatte situasjonen. Han er i den franske ligaen klokken 15.plassere etter to seire og to uavgjorte fra åtte kamper, men i første runde av Europa League beseiret 3: 0 Groningen

Hvordan Pilsen og Liberec bord til sine kamper på torsdag klokken 21.05.. Tsjekkiske Sparta representerer mer enn velkommen hjem fra 19:00 APOEL Nicosia.