Dette er ikke det første slike tilfellet

Beverly De Gale, medstifter av afro-karibisk tillit til bekjempe leukemi, sa: “Damari var glad da han så ham. Når Premier League-mesteren kommer inn i rommet ditt som skal hjelpe, er det som jul. Han trodde ikke engang at Rahim kom fra Manchester kort tid etter kampen i Frankrike for bare å snakke og hjelpe ham med å finne en giver. ”

Dette er ikke det første slike tilfellet: Sterling hjelper hele tiden “City” med veldedighet. Han bruker også sin rikdom til å hjelpe sin familie – for eksempel, i februar kjøpte han et hus for sin søster. Tidligere gjorde han den samme bevegelsen mot sin mor.

Mohammed Salah

Vi vet godt hva Salahu var verdt hans suksess. Han husker også helt hvor vanskelig det er for de som er mindre heldige i livet enn resten.
I april ga Salah 450 tusen dollar til kjøp av jord for bygging av avløpsrensningsanlegg i den egyptiske landsbyen Nagrig.
Egypteren gjorde mye for å forbedre levestandarden i sitt hjemland, takket være at han ble kalt “The Creator of Happiness”. Mohammed kommer ofte tilbake for å finne ut om ting hjemme og se gamle venner.

“Du har ingen anelse om hva det betyr for oss. Han har gjort så mye for oss og Egypt at det er umulig å beskrive alt. Jeg har tårer i mine øyne med bare en tanke, “sa Matravi Abu Khabs, som jobber som lærer.
Han kommer tilbake til landsbyen og kommer til oss. Han er ikke en fremmed – og vil aldri bli. Han liker ikke å stjerne og unngår oppmerksomhet til sin person. ”

Juan Mata

“Det er bare den typiske mannen til mannen.”

Juan Mata er kjent som “den morsommeste fotballspiller i verden.” Hvordan ikke å elske ham? Og spanjeren fortsetter å gjøre alt for å styrke i denne statusen. For eksempel ble det i april kjent at midtbanespilleren konsekvent hjelper klubben etter kampene.