Imidlertid begynte ryktene om interessen

For Todibo, vil du sannsynligvis måtte kjempe, fordi ifølge media rapporter har Barcelona og Juventus utsikt over talent, men Toulouse er usannsynlig å ha alvorlige problemer i overføringsforhandlinger. Faktum er at Todos kontrakt utløper sommeren i år, og Jean-Claire har ikke noe fart med å signere en ny avtale. Dette vil trolig tvinge Toulouse til å aktivt by for å få minst noen kompensasjon for spilleren.

Hvis Klopp trenger centerback denne vinteren, er Todibos kandidatur kanskje den mest interessante på markedet. Videre, ifølge rykter fra Frankrike, er Toulouse klar til å dele med sitt talent i januar for en latterlig 3 millioner euro.

Marcos LIORENTE

5 spillere som kan styrke Liverpool i januar

Nåværende klubb: Real
Alder: 23 år
Spillposisjon: Defensive midtbanespiller

Etter en flott sesong 2016/17, leid til Alaves, returnerte Marcos Llorente til Real Madrid, men fikk ikke et etterlengtet solid sted i første lag i Madrid-laget. Sist sesong tjente Llorente som reservist, som var hos ham til han ble med i klubben til Santiago Solari, der Marcos begynte å være ganske stabil i startlinjen.

Imidlertid begynte ryktene om interessen for Llorente-tjenestene i Liverpool i begynnelsen av desember i media og det er usannsynlig at de er meningsløse. En “rød” fotballspiller med ferdighetene og talentene til Marcos ville åpenbart være nyttig. En annen ting er at tilliten fra Solari forvirret alle kortene. Det ser ut til at i januar går alt til avreise til Llorente fra Real Madrid og Liverpool så ut som et ganske logisk alternativ for den spanske midtbanespilleren, men nå vil han sannsynligvis ikke ønske å endre situasjonen.

“Jeg er sikker på at jeg i januar vil bli i Real Madrid.” Jeg vet ikke hvordan klubben vil bestemme seg, men jeg er endelig glad i laget og har ikke tenkt å forlate det, sier Llorente i et nylig intervju. Vel, kanskje dette vil skje, selv om det er langt fra et faktum …