Krokodillene har tordenvær. Men tolls ønsker å vinne premier foran kameraer

En gang ned, den andre gangen. Likevel kan det bli kalt league aktivitet av onsdag rival av Najzbach, High Tatras. Brno-krokodillene har vært i futsal-konkurranser i mer enn tjue år. I løpet av den tiden endret de navnene flere ganger, men de gikk mest mellom nivåer. “Swing” sendes igjen mellom eliten i år, og resultatene hittil har vist at laget fra Sør-Moravia ikke støtter opp nivået under. Etter to seire over Kladno og Česká Lípa holder han seks poeng på andre plass med en score bak byens rivaler fra Helas. Men han kan ikke komme til noen konklusjoner.De har i den nye sesongen kraft etter inngrepet, og i rapporten erfarne spillere, så oppfyller vilkårene og motstandere du råd, “sa keeper mýtských Beranů Libor Gerčák.

Førti års support Nejzbachu og landslaget er på banen står overfor en velkjent en venn Mark Kopecký, som startet sesongen som coach av Myta i fjor, så gikk til Brno. “Vi vil definitivt vente før kampen. Både på feltet og la det maksimale vi får se hva som skjer, “lover Gerčák.

Den tidligere mester Chrudim Kopecky sine erfaringer med andre fortsatt på banen. En tilsvarende rolle har Mýtská side Miroslav Semerád slik at brukerne kan søke frem til å spille to MAC-busser.

“Det stammer fra muligheten av klubben.Sempre og Mara futsalisti er gode, og prøver å sette så mange lag i både spillet og coaching evner. Mens du spiller og coaching, men det er ganske vanskelig, “han innser Gerčák, som utvilsomt ansette gate og et annet ansikt som gikk gjennom Mýtská hytta. Jedenadvacetiletého Vítězslava Hrubého til Brno ned takket være hans opptredener i ungdomsrepresentasjon U-21.

“Han er rask og sterk. Han mister ikke en enkelt duell og har et hardt skudd. Vi må eliminere disse fordelene så mye som mulig. Det vil være bra for oss. På grunn av en mulig kamp på TV, “han spøker Gerčák at selv med grov sist spilte” stor “fotball i Chocen.Han er nå i fylkeskommunen til Žamberk.

I live CT ČT Sport, vil Mýto savne Münzberger-Chmelík. Den første må gå til kirurgi og den andre har et knust fot i Østerrike. “De kommer tilbake i det nye året, så dette er ubehagelige komplikasjoner,” legger Gerčák.