Men for tiden er Smolensk folk ikke klar

I leiren til den “røde” ville Torgan Azar kunne gjøre utmerket konkurranse for Sadio Mane, som selvsagt ville være til nytte for laget. Samtidig kan en seriøs prislapp for en fotballspiller (ikke mindre enn 40-50 millioner euro), samt interessen for hans person fra Bayern og Atletico Madrid, komplisere avtalen. Ikke bry deg om å gå tilbake til deres rangeringer Torgan Azar og Chelsea, hvor midtbanespilleren Eden spiller. Ifølge medierapporter har londonere selv en fortrinnsrett til å kjøpe en midtbanespiller kontrakt fra Borussia, hvis den bestemmer seg for å selge sin utøver.

Men for tiden er Smolensk folk ikke klar til å dele med sin leder i løpet av sesongen, men hvem vet hvordan situasjonen kan slå under overføringsvinduet. Når det gjelder Liverpool, for ham er Torgan Azar minst en av prioriteringene i overføringsmarkedet, dersom klubben jobber aktivt i januar.

La oss være ærlige, fotballspillere sjelden har et godt omdømme. Drikkere, brawlere og revelers – når du har penger og berømmelse, er verden full av fristelser. Men dette er ikke alltid tilfelle: i 2018 var det mange som tenkte ikke bare på seg selv, men også om andre. La oss snakke om de 11 store dyder i det siste året.

Raheem Sterling

I England er holdningen til den talentfulle spilleren “Manchester City” merkelig: det er ganske mange hack som bruker all sin tid til å forsøke å svette ham. Hvorfor, hvorfor er det vanskelig å si, fordi Rakhim selv mer enn en gang hevdet at han var en verdig person.

For eksempel, i november besøkte han den 12 år gamle Damari Dawkins, som tilbringer alle sine dager i et Londons sykehus, hvor han fører ulik kamp med kreft. Sterling hadde et klart mål: Han ønsket å tiltrekke seg oppmerksomheten til alle potensielle afrikanske-karibiske givere for beinmargstransplantasjon.