Relief for Coach Coach. Olomoucs fotballspillere krysset Opava

Rengjør arbeid, og avlast henne. Olomouc fotballspillere har mestret den tredje runden av den tsjekkiske Cup i andre divisjon jord Opava perfekt: vant 5: 1, og viste at under trener truet Leos Kalvoda (og spesielt for oss selv) kamp. “Vi gjorde det veldig bra for kampen. Nå bytter vi til Baník, “ledet av en erfaren trener, som etter en pinlig start på sesongen møtt kritikk og klubbledelsen.

Ikke at prosedyren i den tsjekkiske Cup, etter et tap hjemme i ligaen med Zlín tilstrekkelig patcher, men i det minste litt rolig for arbeidet med å gi Kalvoda. Før fredagens en svært viktig kamp til siste stigningen til Ostrava er et velkomment løft. “Det er en annen rival i Ostrava.Da jeg så Baník lek, slik at bare poeng, spiller veldig bra, “sa han.

På tirsdag stod sterkt elleve, men reddet forsvarer Hubnik eller křídelního spillere Navratil. Falta og Moulis tok sjansen og begge fanget det. Den andre blinket med to mål. Score så tidlig som den sjette minutt Rajnoch og åpnet til halvt opp etter Faltová passere Malec.

I den andre halvdelen av deres inngrep bestemte Moulis, noe som i begge tilfeller assistert Houska. Den vekslende Cana treffer. Opava redusert i siste øyeblikk etter en straff Jurečka når han straffet for frispark keeper Reichl.

“Cup kamper er uforutsigbar. Selv om resultatet er klart, men spilte den andre Opava mottatt mål veldig bra, hadde vi i fjor i andre divisjon virkelig bekymret.Her og hjemme tegner vi, vi har dårlige minner, “påpekte Kalvoda. Denne gangen spilte favoritten til favoritten ikke hjemspillet uten store komplikasjoner.

“Vi fikk Selv rask første mål, men det var ikke om ham, fordi selv i første halvår hadde vi en rekke situasjoner hvor vi var i stand til å matche retur, men den dårlige kvaliteten vi kan brejkové handling nedohráli og var ikke i stand til å fullføre , “Laurbæren på Opava trener Jan Baránek. “Det var en fryktelig og dårlig prestasjon fra vårt andre mål. Forskjellen mellom noen av våre spillere og Sigma var åpenbar. ”

I to dager vil det ønsker å etablere Olomouc i høst kamp.Kalvoda vil da vurdere “hestene” -spillene. “Kampen med Opava var viktig for oss fordi noen spillere som ikke har spilt så langt, har fått en sjanse. Jeg må innrømme at jeg var fornøyd og samtidig forvirret hodet mitt om sammensetningen av fredagsrapporten. “