Motstanderen spilte den perfekte kampen, det er fra Budějovice etter tapet med Třebíč

Som et første nederlag på mandag kl Budvar Arena Motor spiller bra Trebic 6: tredje Hockeyspillere av České Budějovice tvert imot, valgte en svakere tid prestasjon mot et lag fra det skotske høylandet var veldig kjedelig. “Gratulerer rivaler, spilte en perfekt kamp. Hvis vi var i den første perioden ga flere mål, kan det være annerledes. Noe vi må matche drosjen sa. Vi kan ikke bare spille hardt den første og andre kamp i ligaen også, vi trenger også å åttende, “han bemerket trener Radek Bělohlav. For noen spillere manglet flere offer. «De gikk ikke helt,» sa Bělohlav.

På samme måte årets første tap på hjemmebane så Kaptein Motor Josef Straka.Han kunne bare juble som sin vakre mål som du dyktig obhodil forsvarer Trebic og backhand seiret keeper Klimeš.

“Vi absolutt et slikt nederlag kan hjelpe. Noen spillere som har vært her en dra, kunne de skjønner at dette ikke er å spille, og bør ta. Men vi må alle få hundre prosent. Hvis noen ikke, vil vi ikke vinne. Rundt ryggen er ikke så fantastisk mančaft at hver av oss sitter på ræva og vi skal tenke motstanderen slå seg selv, “sa Straka

Trebic holdt keeper og

de verste resultatene av sesongen, men det var ikke av ham. “Sannsynligvis ikke, men så langt har den beste motstanderen vist.Jeg ønsker ikke å redusere ytelsen til de andre mannskapene, men Třebíč var virkelig et annet sted. De spilte veldig bra og ble også holdt av målvakten. Det er synd at vi ikke gjorde flere mål i den første tredjedel av kampen, det er mulig at kampen ville se annerledes ut. Tvert imot gjorde vi mange feil og en god motstander, som Třebíč, kunne straffe dem. Det er det, sier han. Han legger til at han er lei del kampen etter utligningsmål Roka Pajic, som scoret shorthanded.

“Overall, trakk vi den korte enden. Det er synd at når vi likte 3: 3, snudde vi ikke spillet.Tvert imot, vi ga oss selv et mål, “sier han smolnou punkter vises Lubos Rob, som ga et selvmål, og de besøkende gikk videre som 4: 3

i midten av stadion i Prerov

” jeg tror vi er ofre nok. Trebic har et stort lag, men når du ser på deres liste, og har mange gutter som spilte top-flight. De var rett og slett bedre, “Josef Straka vet at spesielt i tredje tjue minutter mye diskusjon med hoved PE lærer og mye opprørt. Også fikk to minutter for usportslig opptreden.

“På dagen for kampen til dommerne jeg ikke kan uttrykke. Så å si noe til deg “, sier kaptein på motor.

På onsdag fra 18 timer til å spille på stadion i Sør-Böhmen Prerov.På lørdag vil en annen hjemmekamp starte utradisjonelt klokka 15.00, og broen kommer til Budvar Arena. Neste uke venter ingeniører på sterke motstandere. På onsdag går Ceske Budejovice og Kladno ute, på lørdag kommer Jihlava.