Vítkovický Olesz: Vi savner mye kamp, ​​vi kommer til å bli overveldet

For ikke å bli forklaret straffe Rostislav Olesz, kunne ikke være Vítkovice Pilsen dohrávce 6. runde Extraliga selv et enkelt mål. Elendig avslutning, null innsetting og dårlig samarbeid ment å miste 1: 4.

Etter åpningen to seire så Vitkovice rede fjerde tap i en rad for denne kan også være knyttet til tap av Tappara Tampere i sluttspillet i Champions League.

“Hvis det var et team for nesten et år, jeg kjente ikke noen spillere. I morgen skal vi rive trening, vil vi skyte, men nå har vi ikke vunnet noe, ingen personlig duell. Spillerne må gå med det, la dem bli skadet.Noe er ikke riktig, “han knurret i går etter Vitkovice treneren til kamp Ladislav Svozil.

” Det eneste positive var en forestilling Olesz og Šticha at det ikke kunne se et team ønsket å hisse opp en kamp, ​​”nevnt Svozil eneste vellykket skytespill og quarterback, som alene gjorde 53 minutter Vítkovice fans applaus etter en slåsskamp med amerikansk Pilsner Ryan Hollweg.

“Ellers vi ikke flytte, vi hadde ingenting vi kunne vinne. Vi kommer alene på mål og taper disken, og det var toppen av det vi viste.Reduserer ikke på noen måte ytelsen til motstanderen, men vi vinne mye enklere, “sa Svozil.

Hans kostnader hadde ikke brukt ett av de syv tilbudt en rekke fordeler, mens selv innrømmet to ganger shorthanded. “Vi hadde en ynkelig power play, vi er ikke i stand til å gi et slag mot porten,” angret Rostislav Olesz. “Det er alt vi mangler flere kamper makt i det drukne,” innrømmet han med fem mål fra seks kampene det beste bildet Ostrava hele.

“Men kanskje i den andre perioden av klare sjansene jeg noen gang savnet mål, vår produktivitet var dårlig. Vi hadde ikke sine målskyttere med kuler, “sa Olesz. “Maksimal laget gjorde David Stich kamper, ønsket å vekke oss. Men vi fullførte ikke det, det er vår skyld at vi spilte.Vi kom ikke opp, vi gjorde ikke jobben for å legge til minst ett mål. “