Et talent fra Jeseníky-fjellene overtok Bauer. Jeg vil gjenta det, sier hun

Asfalten krets i Liberec Vesec Fellner holdt siden de første runder fremover. “Jeg forventet ikke et slikt godt resultat, og jeg overrasket meg selv når jeg er på sporet deler rapportert at giften andreplass bak Martin Jaks og bringe noen sekunder Bauer. Jeg prøvde ikke å tenke på det og til slutt fungerte det bra. Det var en oppsiktsvekkende resultat for meg, “sier Fenix ​​Ski Team racer Jesenik.

Krydret motstandere for ham på slutten hadde lovord. “Det er bra at noen av de unge gutta sånn thrust hjørner”, sa forbundets hjemmeside Martin Jaks, som det var allerede den femte tittelen tsjekkiske mesteren. “Jeg tar ikke engang en tredjedel fordi Adam Fellner fra Jeseník viste seg i utmerket lys.Han viste at det er i stand til å forberede seg på disse løpene, “sa Bauer seksten år yngre konkurrent.

I mange år var det ikke er representative for Bauer i hans ord overraske fordi Adam invitert i august til Allians. En av de mest kjente europeiske løpene på rulleski uteksaminert Fellner beste Bauer Team Pioneer Investments og tusenvis av løpere på målstreken var nesten padesátikilometrového løp på 49nde plass.

“Jeg var veldig fornøyd med Lukášs tilbud. Siden det gikk mer langs slettene veien og mye soupaž, har jeg tilbudt i sommer i to uker med forberedelser. Resultatet var sannsynligvis anstendig fordi Lukáš var glad og tilbød meg muligheten for videre samarbeid.Jeg liker det veldig bra, “innrømmer Fellner.

Gode resultater fra rulleskøyter selger nå om vinteren. “Det er en utmerket indikator på at sommerenes forberedelser har gått i god retning. Hvis det går jevnt i høst og vinter, kan det være et godt resultat. Jeg sikter mot et verdensmesterskap på 23 år i Romania i år. Jeg må først kvalifisere der og da vil jeg gå til det 15. plass i en av de tre løpene, “avslørte han.

Og hva neste? Kanskje åpner døren til en voksen representasjon, som har opplevd en stor generasjon endring de siste årene. “Å komme inn i representasjonen er mitt langsiktige mål. Det er åtte gutter, noen er bedre enn jeg, men andre kan takle eller bli beseiret, som jeg nå har vist.I mellomtiden til venstre i stedet for meg, så jeg må jakte ned mest i år i den tsjekkiske VM-serien, “planer Fellner og tror på landslaget kan nå selv de fjern Jeseníky rygger. “Det er trolig nærmere Dukla, men jeg håper fortsatt det går enda lenger, men det er gutter fra New Town i Moravia. I Jesenik har jeg gode forhold, jeg har ingen grunn til å endre på laget, “sier racer.

I tillegg til den andre spor vil Fellner fra å jage denne sesongen og kreditter og kreditter. På Palacky University i Olomouc begynte han å studere idrettsutdanning og sport. “Det er eksternt, så en to helger i måneden, som ikke blir lett overalt om vinteren. Men jeg må vente på å finne et system, “ser Fellner optimistisk ut med sin fremtid.Sport og akademisk.