Tennis lover spennende tider og store endringer. Vil de siste fire føre?

Denne modellen fungerer som basketball eller volleyball show. De fire beste lagene i året går til et sted hvor de kjemper for mesterskapet i finalen. Den langsiktige konkurransen blir et attraktivt klimaks.

Final Four vil snart kunne hente seg i tennis. Det kan være en måte å tiltrekke seg noe forbenet lagkonkurransen -. Davis Cup og Fed Cup

Det faktum at de trenger en revolusjon for å snakke i lang tid.Inntil nå, men begynner å dukke opp, hvilken vei ville virkelig har å gå.

Nå modell Final Four hadde fremmet David Haggerty, som ble fredag ​​i Chile, ny leder av International Tennis Federation (ITF). </P >

verden styrende organ for tennis, som dekker Davis Cup og Fed Cup, fikk ny ledelse etter 16 år, som ble ledet av Francesco Ricci Bitti.Likevel, etter at konservative ventetider kan endre seg.

På fredag ​​ble det enighet om at i det femte settet daviscupových kamper siden 2016, vil spille et tie-break. Dobler mellom Tsjekkia og Sveits fra 2013, som varte i sju timer og to minutter, og kanskje for alltid forblir den lengste kampen i historien av konkurransen.

Ytterligere endringer kan følge, for det er en revolusjon i Davis Cup og Fed Cup deg Haggerty satte seg som et av hovedmålene for presidentens kontor. Final Four for å være den viktigste pilaren som introduksjon ville Haggerty bevare det tradisjonelle systemet av vekslende hjemme og bortekamper i begynnelsen av konkurransen, men også mer attraktivt toppen.

“Jeg kan ikke si akkurat nå det er det vi gjør.Men så langt har det fått positiv tilbakemelding fra noen nasjoner, “sa han.

endelig turnering vil bli spilt på et forutbestemt sted innen en forutbestemt tid. “Det ville være lettere for TV, men også for fansen,” sa Haggerty 58letý for New York Times, men gjorde det klart at ennå ikke vet om det ville være topper Davis Cup og Fed Cup spilles samtidig eller i påfølgende uker. Det er heller ikke klart om de to Final Four arrangert av samme by, eller to forskjellige.

Det er bra med Haggerty visjon, men sier det ville spare plass i den travle tennis kalenderen. Den beregner at semifinalistene av året slutten av konkurransen spilles over en uke.Davis Cup vil bare ta tre i stedet for fire uker i kalenderen.

Det er ikke det eneste Haggerty-målet. Han ønsker å øke ITFs inntjening. Behandle alderstvister med Women’s WTA Association om Fed Cup. Forbedre støtten til lovende spillere på lavere nivåer.

Tennis venter på spennende tider.