Saty og Veselka sammen i NBA? Det ville være et show, sier Huska i Děčín

“Disse tankene blir stjålet, men jeg kjørte dem raskt tilbake. Jeg vet at det hjalp meg. Jeg ville at guttene skulle gjøre det til den vinnende enden, i tankene var jeg med dem, “sa Houška, som så på det nylige europeiske mesterskapet bare på tv. “Jeg likte det veldig mye. Gutta spilte energisk, fort, de lekte ikke på det. De utførte fantastiske forestillinger, oppfylte drømmen om å spille OL, som er en menns basketball. Folk måtte ta det, det var en super reklame for dette spillet, “hevdet Huska.

Han applauerte også Tsjekkia spesielt til Tomáš Satoranský og Jan Veselý. Har de sjansen til å møte sammen i NBA, som mange av dem profeterer? “Hvis de samlet seg i ett lag, ville de lage et ekte show der.Det er urealistisk hvordan de ruller sammen hvordan de vet hva de kan forvente av hverandre for å bruke sine styrker, sier Houška.

Sjansene for å spille NBA sies å være små. “Jeg tror det er en relativt kostymer (Satoranský) i fjor i Barcelona beviste at det er en unik spiller, speidere ta hensyn til det, er det i søkeren. Den samme Veselka (Merry). Jeg ville ha likt dem begge, deres sjanser er ikke små. Jeg holder dem inne. Har to spillere i NBA, var det også en stor kort for hele tsjekkiske basketball. ”

Det har vært som en anstendig nok kort en kurv kan forbedres ytterligere hvis tsjekkerne vil gå gjennom en svært vanskelig kvalifisering til OL i Rio . “Denne kvalifikasjonen er brutal, det er sterke lag fra Europa og andre rivaler.Den vanskeligste kommer til å komme gjennom den europeiske fienden, men du vet aldri. Kan ikke være nødvendig for å møte den sterkeste line-up og gutta har allerede vist at de kan spille store kamper, “forbannet Tsjekkia Houska valg. “De har tid til å forberede, planlegge det. Det kommer til å bli vanskelig, men det kan gjøre det. Suksess er, men det er ikke å få kvalifisering, det bør ikke bli glemt. ”

Houskův Decin før starten av NBL i god form. Nylig passerte inspeksjoner med sterke rivaler fra Polen og Tyskland.

“I Görlitz Vi spilte en veldig god kamp i Tyskland var det fortsatt et nivå høyere, med slike kvalitets motstandere som behovet for å Bayreuth og Gotha, igjen så mange kamper i sesongen spiller ikke.Superkonfrontasjon. ”

Hvis preparatet gjør vondt, holder Huskas helse fortsatt. “Jeg har det bra, jeg må slå den. Selvfølgelig er det utfordrende som jeg er eldre, så det tar meg lenger å regenerere, men ellers er det fortsatt det samme. Kanskje fordi vi har tre unge menn her, så det er mer voldsomt. Noen ganger gjør jeg det gøy med dem at de kan bremse noe, sier den 33-årige krigerens ledermord.

Ellers kan nybegynnere i teamet ikke godkjenne. “Ondra Shishka liker meg veldig mye, han er rask, sterk, han vil sikkert være en bedre forsvarer enn Tucker. Og den offensive evnen har også. Brisen ble levendegjort av andre gutter, og ingen forlot det gratis.De legger i verdigheten som vårt team pryder, “han liker kapteinen.

For første gang på lang tid, Děčín har ingen amerikaner i beholdningen, kan Housse ikke se det. “Tony Tucker var et flott skudd, men han er ikke forfalsket forsvarer, og Ondra Shishka ønsker å jobbe hovedsakelig i forsvaret, som ligger i Děčín base. Sannsynligvis vil ikke gi så mange trofeer, men vil erstatte det med noe annet, noe som er gunstig for oss. Uten amerikanerne tror jeg det er en god måte. “