MK Dons gjør offisiell tilnærming til hjerteansvarlig Robbie Neilson

MK Dons har gjort en offisiell tilnærming til hjerteansvarlig Robbie Neilson.League One-klubben leter etter en ny leder etter å ha skilt selskap med Karl Robinson i forrige måned.

En klubb uttalelse leser: “Milton Keynes Dons Football Club kan bekrefte at den har gjort en offisiell tilnærming til Heart of Midlothian’s head trener Robbie Neilson med hensyn til ledig lederstilling.

“Klubben respekterer at hjerter har en viktig løsning med Rangers i det skotske premiere på onsdag kveld, og derfor vil det ikke bli gjort ytterligere Betclic kommentarer før etter det match. “Gareth Southgate vil at Steve Holland skal bli med i coaching-staben i England permanent. Les mer

Hearts bekreftet også tilnærmingen foran spillet med Rangers, hvor en seier ville sende Jambos andre i skotsk premiere.

“Klubben kan bekrefte at MK Dons har gjort en offisiell tilnærming til Heart of Midlothian i forhold til leder Robbie Neilson,” les en uttalelse. “Robbie er klar over tilnærmingen, men Han forblir fullt fokusert på den umiddelbare tasken k for hånd, som selvsagt er Rangers hjemme på onsdag. More info here

Ingen videre kommentar eller uttalelse vil bli gjort av klubben før etter denne kampen. “Neilson har vært ansvarlig på hjerter siden 2014 og har vunnet 61 av sine 105 kamper, og tapte 22.Han vant det skotske mesterskapet i sin første sesong og guidet hjerter til tredje i Premiership i fjor.

Den 36-årige gjorde også 249 opptredener for klubben som spiller mellom 1996 og 2009, og vunnet Scottish Cup i 2006, før han ble med i Leicester City.

Robinson forlot Dons i oktober etter litt over seks år på Betclic bonusz klubben etter en dårlig start på sesongen, og klubben er to poeng over nedrykkssonen etter en 2-1 vinne sammen med kamper Coventry på lørdag.

Den tidligere Liverpool midtbanespiller Steven Gerrard holdt samtaler om ledig stilling, men hevdet at det var “for tidlig” for han å gå inn i ledelsen.