Seieren over Ural hjalp Spartak

For Russland neste sesong er fem European Cup-plasser reservert: to i Champions League, tre i Europa League. CSKA, Rostov og Zenit prøver å komme inn i den viktigste klubben turneringen i den gamle verden. En av søkerne, gitt den begrensede kvoten, vil representere vårt land i LE. Med et hundre prosent sannsynlighet i den internasjonale arenaen, vil Krasnodar også vise seg å være på fjerdeplass. Dermed gjenstår bare én billett til Europa, hvor tre lag teller med en gang: Spartak, Lokomotiv og Terek.

“Spartak”
Nåværende sted / poeng: 5/47
Motstandere: “Terek” (d), “Ufa” (g)
Prognose: 5. plass

“Spartak”, takket være tre seire på rad, som vellykket falt sammen med tre påfølgende runder av “Locomotive”, brøt inn i European Cup-sonen for første gang siden 18. runde. Hvis den rød-hvite klarer å beholde den ønskede stillingen, er det i slutten av sesongen Leonid Fedun som et plikt å “passe” en stor bukett til Olga Smorodskaya.

Seieren over Ural hjalp Spartak til å gjøre et betydelig skritt mot å møte de fem beste lagene i Premier League, men for noen uker siden kunne en slik utvikling bare drømmes om. Faktisk kom Dmitry Alenichev nær de utpekte målene for sesongen, som ble annonsert på sin første pressekonferanse – å komme inn i sone med europeiske kopper. Sagt, ikke haste for å gratulere den røde og hvite med Europas Forbund, foran kampene mot “Terek” og “Ufa”. Den vinnende streken av laget av Dmitry Alenichev uten en eneste savnet ball burde ikke være misvisende. “Spartak” spiller fortsatt på den måten han tidligere hadde lært. Ja, den kreative begynnelsen ble erstattet av pragmatisme, men det røde og hvite holeyforsvaret forsvant ikke hvor som helst. Bare Pesyakov, som erstattet Rebrov, klarer, noen ganger av noe mirakel, ikke å gå glipp av. Beskyttelse tillater fortsatt feil, mindre unøyaktigheter, og resultatet er oppnådd takket være den fantastiske Promes. Ingenting nytt. Det er bare ikke hver uke som rivaler Zenit å “mate” Muscovites med fem baller.