Ta Gary selv

Ta Gary selv. I Sky Sports studio syntes han ikke mindre enn Guardiola, bare “Valencia” med ham så ut som Garou i en berømt musikalsk. Andelen av galle faller på Russland, hvor Alexander Mostovoy regelmessig frigir damp i nyhetsfeeder.

Slike anklager vil ikke bli kastet mot Tony. En person som scorer sitt hode fra feillinjen kjenner alle finessene til båten. Han spilte profesjonell fotball i nesten et kvart århundre, og reiste seg fra to mål i en sesong til Golden Boot, fra serie C1 til en duett med Baggio, fra tusen sterke stadioner til Alliance-Arena. I mai 2015 delte den 37 år gamle Luka tittelen på landets beste snikskytter med Icardi, og et år tidligere ble det andre etter Immobile. Kjøper en bred skulder innfødt av Modena, som ikke nøler med å slå og slå “pyrym” – det beste som har skjedd med Verona i det siste. Blant de 16 klubber i angriperens karriere, Fiorentina, Juventus og til og med An-Nasr fra Dubai, er oppført, så han mister strekken til klubblegendenes laurbær, selv med en høyde på 193 centimeter. Men Luka er kjøligere. Han er en legende av europeisk fotball generelt. Påskriften “Berlino” på venstre bicep av Tony indikerer involvering i den største suksessen til det italienske nasjonallaget i det nye årtusenet.

VM i 2006 ble vunnet av en herre superhelter. Uansett navnet, symbolet på tiden. Uansett ansikt, malen for monumentet. Buffon trakk alt som flykte, Zambrotta og Grosso kjørte boks-til-boks dusinvis av ganger per kamp, ​​og Pirlo-Gattuso-paret oppdaterte standardene til midtbanespillet. Cannavaro, Perrotta, Camoranesi … Marcello Lippi brakt så mange utestående folk til Tyskland som journalistene i avstemningen for Golden Ball identifiserte den som treneren hadde identifisert med kapteinens armbånd. Det var enda en løsrivelse av selvmord. Den 22 år gamle De Rossi brøt forsiktig den amerikanske forsvarerens ansikt og forutbestemte sin credo, og Materazzi gjorde den berømte meannessen til VM.