Liberec går til hodet på ekstraliga. I raidene vendte han bommen mot Sparta

“Vi måtte gjøre for å matche minst dratt inn i overtid. Jeg er glad vi bodde på slutten av deployeringen, militante og troen på at vi tar i spillet kan ta minst ett poeng, og jeg er glad vi har to, “sa Liberec trener Phil Pesan. Hjem

Den første hadde en sjanse i andre minutt hadde gjestene Forman og innenlands senere forsvarte seg godt når Spacek ekskludering, der undersøkte Lašák Polasek. Pöpperl måtte seriøst gripe inn i det niende minutt når en backhand forsøkt seg Simek da hadde en sjanse til å Lakatos. Liberec var i det 12. minutt. Ševc slynges ut Bakos, som prostřelil Sparta keeper mellom putene.

dyrehold varte i bare 89 sekunder.Réway lyktes ikke, men Forman krysset venstre sirkel av Lašák.

Jelinek straffepoeng Vurdering 14 sekunder før slutten av den første handling viste tilstand når skutt fra den blå linje Tchaikovsky Kumstát avbøyes.

En annen del av den andre delen er også utgitt av Sparta. Cingel plukket opp pucken til Shevchen, Kudrna presset seg foran målet og kastet Lašák i ulykken.

Liberecs redusert i 25 minutter, hvor etter bare 13 sekunder med god bruk fordel for dens Réwayově straffeslag fra høyre sirkel nærmere stangen Bulíř. Så når Vitásková straff Lašák grep inn mot Saboličovi, på den annen side, omfavne etter målet var ikke overrasket Pöpperle Vampola.

I den 34. minutt for å bryte gjennom før Lašák Tchaikovsky, men han hadde ingen bedre avslutning plass.Ved Řepíks straff eliminert Lašák sjansen for en ensom Klimka.

Řepík umiddelbart etter retur Bařinka fikk over seg før Pöpperle, som også utmerket seg. Et annet alternativ hadde Sparta og Sabolich bare savnet. Pöpperl igjen forskyve Bakošová blåse på strømmen stykket og på 39:42 vott dekker og Bulířová straffeslag.

Sparta svekkelse overlevde, og etter 88 sekunder økes. I undertall 3-1 utvekslet Rewa puck og slå på den med Klimko mellom Lasáková betong. På Vytiskovs eliminering kunne han legge til et annet mål for Sparta Sabolic.

I midten av tredje tredjedel av Liberec satte han seg i luften i 43 sekunder.Først når Glenn treffer straff fra venstre sirkelen nøyaktig Bakos og etter en onslaught Vampola fikk pucken ut av bretten.

“Vi hadde to mål, og disse kampene har å bringe til en seierrik slutten for de tre poengene. Vi trenger å beholde den, prøver ikke å bli utskilt, og spesielt å spille sitt spill, og ikke la angrepet, “sa Kudrna.

Liberec var i smak og Pöpperle var opptatt. Burier hadde to sjanser og en annen Repie. Praksiserne motsto selv Barinkos eliminering og spillet ble utvidet. I det kunne han bestemme etter Rheway og deretter Kumstat. Til slutt, men for å bestemme den skuddveksling i den tredje serie Liberecs Radivojevic.

Pöpperle prostřelil Slovak spiss mellom putene. “Jeg ble bestemt på forhånd.Jeg er glad jeg er Baky (Martin Bakos) jobbet opp. Vi snakket om det, og han trodde også at han ville. Det viktigste er at vi vant, “sa Radivojevic.

” Vi startet bra, vi fikk det første målet, men da vi gjorde noen feil og plutselig mistet vi to mål. Det var viktig at vi hadde i tredje periode og ikke sette i en kort tid vi ga to mål. Jeg tror vi kunne ha gjort det vinnende målet i vanlig tid. Men vi er glade for de to punktene, dette laget viste karakter, “sa Radivojevic.