Vi må holde hele kampen som et lag, sier Štich, Vítkovice-forsvareren

De spillerne mister Ostrava enhet landet i sjansene Puck, som Peter Kolouch under solo pause i tirsdag Plzen kamp med deres makt spiller er null. Det er mot Plzen Vítkovice hadde syv numerisk fordel, og hadde dem problemer med å få en skikkelig skutt.

“The power play er ikke rask og overraskende skudd, mangler rask og nøyaktig oversikt,” innrømmet Olesz. “Vi må se bra kombinasjon, spiller vi alt på mål. Vi savner impulsen fra begynnelsen, la oss komme inn og gå.I stedet får vi et mål, og spillet vårt er i nedgang. ”

Mot Pilsen laget prøvde å sparke forsvareren David Stich som våget seg inn en slåsskamp med Ryan Hollweg. “Jeg skal nok ikke kunne se,” sa Olesz.

“Vi er ett lag, og jeg ønsket å gi vårt team momentum. Men sannsynligvis det var ganske sent i tredje periode, “sier David Stich. “Jeg håper det hjalp laget litt det er strømførende, og forhåpentligvis vil det bli reflektert i den neste kampen, vi spilte som et lag.”

Ifølge Šticha hadde Vitkovice mangler ønske om å kjempe for laget. “Det kommer fra enkeltpersoner. Alle må gå inn i kampen med laget som gjør alt. Vi opptrer som individualister. Vi gjør grove individuelle feil, og dette gjenspeiles.Alle må starte sitt eget hode, alle må starte med hverandre, “sa David Štich.” I Hradec Králové og Brno gikk vi til vårt hode og fulle. Vi varierte fra begynnelse til slutt, fra den første spilleren til den siste. Men vi har ikke de fire siste kampene, sier Vítkovický forsvarer, og legger til: “Vi trenger hele seksti minutter med samarbeid. Når vi gjør en slik ytelse, kan vi trykke på skuldrene etter kampen som vi gjorde en god jobb. ”

En annen duell venter Vítkovická på fredag ​​i Pardubice. “Vi må stige og tenke positivt. Ja, vi spilte fire kamper, men vi kommer ikke til Pardubice. Der må vi vise hverandre for oss selv.Jeg må forbedre, alle må forbedre, “sa Olesz.