Armenen holder og er ikke sint, hun liker langrenn Nováková

På lørdag kl Vesec ti jaget skøyter på rulleski landslaget kollega Eva Vrabcov Nyvltova på søndag for en endring på ti-range klassiske Ještěd forgjeves å straffeforfølge Polka Jaskowiecovou. “Jeg håper at om vinteren er det litt mer av Pd, jobber nå i en slik mote relativt tunge treningsøkter. Kanskje det vil konkurrere enda litt bedre, “ønsket Petra Nováková etter en helg brukt på Liberec linjer.

For det siste året til henne skulderskade etter en oppsiktsvekkende fremgang til sluttspurten i Val Müstair regelmessig scoret i VM og Tour de Ski pensjonerte seg som den ledende løperen i 23-årsperioden.Selv søndagens tittel og lørdagens sølv på hjemmeskoen “på hjul” for et langrennsløp i Karlovy Vary, må ikke gå glipp av. Spesielt når hun hadde tørket henne tilbake i en uke, som hadde begynt å høres riktig når hun var på Jested. “Jeg har ikke full glede av det. Det var så rart, det var vanskelig på ryggen for mine føtter. Men jeg tror det er slik jeg føler, jeg gikk relativt bra, “sier han.

I lørdagens skøyteløp i Vesec tape til vinneren Vrabcov alle mellomtider og ved målgang var det i summen av tretti sekunder.På søndag klassiker før det ble polka Jaskowiecová like før du slår til Jested slutt switchbacks. “Gikk det igjen soupaží og jeg har siden forrige uke på grunn av kraften gikk ikke tilbake”, sa Novakova.

Polka klart å komme seg bare litt, og da både svømmere fra hver holder en tilsvarende avstand. “Kanskje jeg hadde litt deretter gikk av, men det var ikke en slik avstand, så jeg kan nå,” han innser innfødt New Hamry. I åsene, spesielt på slutten er å vite hver meter to ganger, men det var ikke et problem for Novak. “Jeg ville kanskje passer enda mer oppoverbakke, hvis det var ingen flyet og konvensjoner,” ler hun.

Hvorfor ikke. Den tsjekkiske tittelen i den klassiske skihoppingen til tross for denne escapade tilhører henne.Den andre – fri teknikk – selv regelmessig forbeholder en representant Vrabcová kollega siden 2011. “I en půlkole meg litt der, men da jeg kjørte tilbake,” husker Novakova for årets løp i Vesec. Følelser var lik en dag senere i paddock på tårnet. “Jeg var litt bekymret for at ryggen min vondt,” sier han.

Ellers, men de føler seg under utarbeidelsen av hans ord kjølig. “Bortsett fra at jeg føler meg litt sliten, så jeg tror vi er på rett spor. Jeg må tro på det, og det vil bli bra.Hovedsakelig holder armen og sint, “minner hun skade i fjor at det så kraftig og uten nåde starte sesongen endte godt. “Jeg må være forsiktig nå selvfølgelig i styrke eller spurter, der bevegelsen ikke er helt koordinert. Ellers vet jeg ikke begrense, som jeg virkelig elsker, og banke til å vare noen flere vintre, “smiler han.

I den første snøen legger ut på trening i midten av oktober, før hun venter på mer og andre harde treningsøkter.Kort pause for å gi opp før i november avreise til Nord-Europa for en endelig konsentrasjon før starten av VM. “Pause det, men ikke helt, mer som en mer avslappende modus,” legger han til. “Og nord er allerede helt vrhnneme på ski.” Inntil den tid, men det er fortsatt nok tid og tanker på ski i umiddelbar fremtid, i hvert fall i en del zaplaší også studere forpliktelser. “Jeg vil fortsatt trene og gjøre litt styrke. I denne uken, men har tenkt å gjøre noe bra på skolen, fikk jeg registrert en lab “, sier hans studie rettsmedisinske analyser ved Avdeling for mat og biokjemiske Technology Institute of Chemical Technology i Praha.