Kanskje jeg hjalp andre, syklisten Bucháček tror etter starten av VM

“Da måtte jeg gå der et år senere som en mester, men jeg ble skadet, og to år siden jeg ikke fikk gå til Florence fordi jeg brakk armen min. Den kommer fortsatt ute, jeg egentlig regnet, “forteller en erfaren fyr som for hans andre start i VM skrev amerikansk, Richmond.

I dette tilfellet kan det være nominasjonen av den tsjekkiske laget for å oppdage, lære bare to uker før løpet på den andre siden av verden, som de andre gutta hadde nøye forberedt. Tsjekkerne hadde uventet å sende flere ryttere enn han nominert seks og valget falt bare på skytteren, som på den tiden ble avsluttet sitt lag iscenesatt Øst-Böhmen Tour.

“Jeg var helt i det lyktes, kanskje det var grunnen til at jeg fikk sjansen, sier han og innrømmer at de følgende timene var litt hektiske.Fristen for søknadene var bare søndag, så det var først forventet om føderasjonen ville godkjenne sin nominasjon i siste øyeblikk.Og også på om de klarer å få en billett for å komme inn i mesterskap sted til rett tid. “Jeg var så på kanten”, sier syklist.

Den uventede sjanse til å rase til World Cup skytespill bare litt forlenge sesongen, men for det meste han konfrontert problemet med hvordan i noen dager for å forberede seg til løpet, som ville måtte reise over 260 kilometer mellom verdenseliten. “Jeg var ganske sliten før Øst-Böhmen Tour Jeg gikk etapperitt i Bulgaria, så jeg er mer avslappet,” forteller.

Dagen før avreise han fortsatt ønsket å prøve en seks-timers trening som ville i det minste delvis simulert herrefolket. “Jeg ga ikke opp, jeg varet bare fire og en halv time.Vel hva som skjedde i Richmond, jeg var på banen så lenge, “fortsatte han.

Det er i ferd med å sette i rollen som assistent Zdeněk Štybar, som hadde ambisjoner om å kjempe for topplasseringene. Han hadde talt på det på samme måte som han nok ikke hadde nådd målet. “Jeg håper jeg kan hjelpe andre, men i det ellevte runde måtte bære på, ble hovedfeltet revet og jeg bodde tilbake,” sa han.

De rytterne i sin gruppe nådde buffet og det overga Bucháček men kretsen fullført, selv om Det var klart at løpet også endte for ham.Og han angret ikke. “Jeg gikk av meg selv, og selv om jeg klatre til terningen var den siste, seere meg stor oppmuntring,” sier han.

På samme måte en hyggelig opplevelse, og si farvel til Richmond Sammen med ham å forlate hotellet, den nye mesteren Peter Sagan. “Han dro alene på seg, så jeg bare lo på ham som ikke forandret seg mye. Han var latter, en ekte venn, “tilføyer Buchacek med et smil.